Σας ενημερώνουμε ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Θήρας (Φηρά) θα ισχύσουν από την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 και θα ισχύσει έως Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

  1. 24ωρη εφαρμογή του μέτρου αποκλεισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στην πλατεία των Φηρών Θήρας, από το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας έως το PELICAN TRAVEL.
  2. Μονοδρόμηση της οδού από τη διασταύρωση του μικρού Περιφερειακού – Ξενοδοχείο Ερατώ έως την οδό Δανέζη «Σούπερ Μάρκετ Δακουτρού», (μόνο άνοδος).
  3. Μονοδρόμηση της οδού, από την διασταύρωση του μικρού Περιφερειακού – ξενοδοχείο “Ερατώ” έως την διασταύρωση Ημεροβιγλίου Βουρβούλου Οίας (κατεύθυνση, Φηρά προς Οία).
  4. Πεζοδρόμηση της οδού Λ. & Ε. Νομικού, από το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας έως την Μητρόπολη Θήρας

…………………………………………………………………………………………………………………

Σας ενημερώνουμε ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Οίας, θα ισχύσουν από Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 και θα ισχύσει έως Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έχουν ως εξής:

  1. Μονοδρόμηση της οδού από το Hotel Perivolas ως το κατάστημα «Φουρνί» με κατεύθυνση των οχημάτων προς το κέντρο οικισμού Οίας, καθώς και απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 tn και τουριστικών λεωφορείων άνω των 10 m, με εξαίρεση τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ.
  2. Μονοδρόμηση του δρόμου από το σημείο εισόδου των ξενοδοχείων Andronis Arcadia και Santo Maris έως την πρώτη διασταύρωση, με κατεύθυνση των οχημάτων από το πρώτο σημείο στο δεύτερο.
  3. Μονοδρόμηση του δρόμου από το σημείο κατάστημα «Βαζαίος» έως την διασταύρωση με την πλατεία της Φοινικιάς, με κατεύθυνση των οχημάτων προς την Φοινικιά.
  4. Όλο το υπόλοιπο οδικό δίκτυο του οικισμού θα παραμείνει διπλής κατεύθυνσης, ενώ σε όλο το μήκος του θα ισχύει πλήρης απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων.

Ο Αντιδήμαρχος Θήρας 

Γρήγορης Μαντούσης