Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη της για την  σημαντική προσφορά (δωρεάν μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας από την Ε΄ Δημοτικού έως και τη Γ ΄Λυκείου) από την  φροντιστηριακή Εκπαίδευση  Τσιάρα .

Η φροντιστηριακή Εκπαίδευση Τσιάρα εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει κοινωνική δράση με δωρεάν παροχή εκπαιδευτικού υλικού, στηρίζοντας μαθητές και μαθήτριες που διαμένουν σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σε ξενόγλωσσα φροντιστήρια, σε πολύτεκνες και  τρίτεκνες  οικογένειες και σε μαθητές από επιλεγμένες περιοχές πανελλαδικά.

Φέτος  αποφάσισαν και επέλεξαν για τη σχολική χρονιά 2020-2021 να προσφέρουν  στους μαθητές – τριες των οικογενειών του Συλλόγου μας το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας από την Ε ́ Δημοτικού έως και τη Γ ́Λυκείου. Μια  δωρεά αξίας 95 ευρώ για κάθε μαθητή – τρια, η οποία περιλαμβάνει φροντιστηριακό υλικό για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας για την τρέχουσα σχολική χρονιά. Η Νεοελληνική Γλώσσα είναι αντικείμενο γενικής παιδείας, αφορά όλους τους μαθητές ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής βαθμίδας ή κατεύθυνσης. Ο εκπαιδευτικός  οργανισμός δεσμεύεται για την παροχή της παραπάνω υπηρεσίας καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, κατόπιν συναινέσεως σας .

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού που αποτελεί πρώτη προτεραιότητά τους, πιστεύουμε ότι με τη δωρεά αυτή δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές – τριες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν’ αποκτήσουν ουσιαστικές γνώσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, μάθημα καίριο και καθοριστικό, όπως όλοι γνωρίζουμε, για την ενδυνάμωση της γλωσσικής τους δεξιότητας και απαραίτητο όχι μόνο για τη σχολική τους πρόοδο αλλά και για τη διαμόρφωση ισχυρής και ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

Προκειμένου να ενεργοποιήσουν άμεσα την εγγραφή σας στο μάθημα παρακαλούμε επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας τους.

 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΤΣΙΑΡΑ

https://to-frontistirio.gr/

Ολύμπου 39

Κέντρο-Θεσσαλονίκη

Τ.Κ. 54630

Τηλέφωνα : 2310552440

2310533458

E-mail: info@to-frontistirio.gr