Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή της ομάδας μας εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την ΑΣΠ Θέτιδα για τη 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Volleyleague, που θα διεξαχθεί στις 19:00 στο «Γ. Γεννηματάς» της Βούλας και θα μεταδοθεί με συνδρομή από το thetistv.gr.
Στόχος του Α.Ο Θήρας στο δεύτερο εκτός έδρας ματς για το 2022 κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, είναι όχι μόνο να συνεχίσει το αήττητο σερί της νέας χρονιάς, αλλά και τις καλές της εμφανίσεις.
«Δίνουμε ένα σημαντικό και δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η νίκη που πετύχαμε στην Σαντορίνη για την 4η αγωνιστική του α’ γύρου του πρωταθλήματος δεν είναι ενδεικτική για την εξέλιξη του αυριανού παιχνιδιού, αφού μετά από έναν ολόκληρο γύρο οι δύο ομάδες παίζουν καλύτερα, έχουν βρει ρυθμό και είναι βέβαιο πως και η Θέτιδα, ως γηπεδούχος θα διεκδικήσει με πάθος τη νίκη. Προφανώς και εμείς θέλουμε να φύγουμε από την Βούλα με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά πέρα από το αποτέλεσμα, για μας έχει σημασία να καταφέρουμε συνεχίσουμε την πρόοδο και τις ποιοτικές μας εμφανίσεις» δήλωσε ο τεχνικός του Α.Ο. Θήρας Κώστας Παπαδόπουλος.
«Γ. Γεννηματάς» 19.00: ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Νικάκης, Ονόπας, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Μαλλιάρα, Σπίγγου, Γραμματεία: Μπίτσικα.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "PYAAKENGUE ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2021 -2022 17n ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022/ 19:00 EB CORININU ΟΜΙΛΟΣ CNN * EANTOPINH * 2012 ΘΕΤΙΔΑ ΒΟΥΛΑΣ A.0. ΘΗΡΑΣ Α.ΟΘΗΡΑΣ aothiras ao.thiras2012 GAME DAY PRESENTED #aothiras obsession www.aothiras.gr Qabsolut CONCEPT"