Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στον κ. Τσιαντή Γεώργιο, Διοικητικό Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας και στον ιατρό κ. Σαχ Χαμίντ, Γενικό Διευθυντή ΤΕΠ για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του σχολείου μας, να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών μας σε θέματα σχετικά με τις Πρώτες Βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στην κ. Λαπά Τατιάνα, Νοσηλεύτρια και τον κ. Κουπατσιάρη Χρήστο, Εκπαιδευτή – Διασώστη ΕΚΑΒ, για την άμεση ανταπόκρισή τους και την εξαιρετική ενημέρωση και εκπαίδευση που παρείχαν στους μαθητές με εύληπτο και ταυτόχρονα επιστημονικό τρόπο, σε συνεργασία με τον κ. Σαχ Χαμίντ. Κατά την υλοποίηση της δράσης οι μαθητές συμμετείχαν με ενθουσιασμό, υπέβαλαν ερωτήσεις και εξασκήθηκαν πρακτικά σε τεχνικές Πρώτων Βοηθειών υπό αναλυτική καθοδήγηση. Η δράση κρίθηκε από μαθητές και εκπαιδευτικούς ως εξαιρετική, καθώς δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να συνειδητοποιήσουν ότι η αξία της ζωής είναι ανεκτίμητη και οι Πρώτες Βοήθειες αποτελούν τον πρώτο και βασικό παράγοντα στην προσπάθεια διάσωσης μιας ανθρώπινης ζωής.

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες και έχουμε την πρόθεση να κρατήσουμε ανοικτό το δίαυλο επικοινωνίας με το Γ.Ν. Θήρας πραγματοποιώντας δράσεις που αναδεικνύουν την αξία του αγαθού της υγείας.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Διευθύντρια του γυμνασίου θήρας

Aργυρου Eλευθερία