Προs: METAXA HOSPITALITY GROUP

Θέμα:. Οικονομική Ενίσχυση Γηροκομείου – Πτωχοκομείου Θήρας.

Δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μας εκ μέρους του Προέδρου Δ.Σ. Σεβ/του Μητροπολίτου Θήρας κ. Επιφανίου, των Μελών Δ.Σ. και των Φιλοξενουμένων για την ανταπόκριση στο αίτημά μας για τη δωρεά εξοπλισμού προς το Πτωχοκομείο Θήρας, το οποίο βρίσκεται τώρα υπό ριζική ανακαίνιση.

Η ενέργειά σας αυτή συμβάλλει στην καλλίτερη λειτουργία του Ιδρύματος και γίνεστε παράδειγμα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς. Την δωρεά σας, παρά τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν την καλοκαιρινή σεζόν και την αβεβαιότητα του μέλλοντος, ο Όμιλος σας και ιδιαίτερα ο CEO κ. Ανδρέας Μεταξάς, αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση της η οποία θα περιλαμβάνει 15 κρεβάτια, 15 κομοδίνα, 15 στρώματα, 15 καλύμματα στρωμάτων και ένα εξεταστικό κρεβάτι, αποδεικνύοντας ότι στο επίκεντρο της προσφοράς σας είναι ο Άνθρωπος και οι ανάγκες του.

Για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας, διατελούμε με εξαιρετική τιμή και Αγάπη Κυρίου

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην ΑΦΟΙ ΦΥΤΡΟΥ Ο.Ε, Χρώματα – Σιδηρικά – Εργαλεία (Μεσαριά Θήρας) για την ανταπόκριση της στο αίτημα μας για προμήθεια δωρεάν υλικών ελαιοχρωματισμού (3 Χ 9 & 11 Χ 4 L πλαστικό λευκό εσωτερικού χώρου).

Η πράξη τους γίνεται παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς που τόσο έχουμε ανάγκη.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ΚΑΛΕΣΜΑ

Με την έκφραση των ευχαριστών μας στην Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ Α.Ε. (D.Nomikos s.a.), κ.κ. Δημήτρη, Μάριο, Πέτρο και Ρένα Νομικού, για την ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για ενίσχυση της λειτουργίας του Πτωχοκομείου Θήρας και αντί πανήγυρης της 11/11 στον Άγιο Μηνά (που λόγω covid δεν πραγματοποιήθηκε), να διαθέσουν χρηματικό ποσό, με την παρούσα και λαμβάνοντας την πράξη τους ως παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς που τόσο έχουμε ανάγκη και μάλιστα σε εποχή που βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες επισκευές και εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του Πτωχοκομείου Θήρας,

Παίρνω το θάρρος να προτρέψω όλους τους πιστούς συμπολίτες μας που με ευλάβεια και Αγάπη προσφέρουν για τις πανηγύρεις των Αγίων, τα ποσά που διαθέτουν για τον σκοπό αυτό, να τα διαθέσουν για την αποπεράτωση των τόσο αναγκαίων επισκευών του Πτωχοκομείου Θήρας.

Μετά τιμής

Ο Διευθυντής

Εμμανουήλ Π. Λειβαδάρος

 

ALPHA BANK: IBAN GR9201406230623002101093185 Δικαιούχος: Πτωχοκομείο Θήρας

NBG (NATIONAL BANK OF GREECE): IBAN GR5501103510000035160029274