Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Ένωσης Θηραικών Προϊόντων, κ. Μάρκου Καφούρου, το Δ.Σ. της ένωσης αποφάσισε να προσφέρει προνομιακή τιμή στους μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, για το wine bar της ένωσης, ανταποκρινόμενοι έτσι στο αίτημα που τους υποβλήθηκε. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον κ. Καφούρο και στο Δ.Σ. της Ένωσης Θηραικών Προϊόντων, για την ευαισθησία τους και την υποστήριξή τους στη Σχολή μας και στη Βυζαντινή μουσική της Σαντορίνης.
Η παραχώρηση αυτής της έκπτωσης,  είναι πολύτιμη για τους μαθητές μας, καθώς θα τους επιτρέψει να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη Σχολή μας.
Όπως είχα προσωπικά αναφέρει στον Πρόεδρο της Ένωσης Θηραικών Προϊόντων, κ. Μάρκο Καφούρο, είχαμε ανάγκη από στήριξη για τους μαθητές μας.
Κύριοι Είναι υπέροχο να αισθανόμαστε την έμπρακτη στήριξη και την αγάπη για το έργο που επιτελεί η σχολή μας και οι μαθητές της.
Αυτό δείχνει την εκτίμηση και τον σεβασμό του Δ.Σ. της Ένωσης Θηραικών Προϊόντων για το έργο μας και είμαστε βαθιά ευγνώμονες για αυτήν την υποστήριξη.
Εκφράζουμε την εκτίμησή μας στον κ. Καφούρο και στο Δ.Σ. της Ένωσης Θηραικών Προϊόντων για την την προσφορά τους στην εκπαίδευση των μαθητών μας.