Αγαπητοί Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, όχι μόνο τους χιλιάδες από εσάς που με τιμήσατε με τη ψήφο σας, αλλά και όλους όσους από εσάς δεν πρόλαβα, μέσα σε αυτή τη μικρή χρονικά προεκλογική περίοδο των 20 ημερών για εμάς τους πρωτοεμφανιζόμενους, να γνωρίσω και να συνομιλήσω.

Για εμένα οι εκλογές αυτές ήταν και παραμένουν ένα ταξίδι γνώσης και προσφοράς στα Κυκλαδονήσια μας.

Το αποτέλεσμα των εκλογών έχει πολλαπλά μηνύματα. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τη σαφέστατή λαϊκή ετυμηγορία. Οφείλουμε και θα είμαστε δίπλα στον συμπολίτη μας , κινηματικά, για να προστατεύουμε τα δικαιώματα των ανέργων, των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των μεγάλων κατακτήσεων της δημόσιας υγείας και της νησιωτικότητας.

Εγώ προσωπικά ως Κυκλαδίτης, επιστήμονας και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ σας διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσω να δίνω το δυναμικό παρών στις επόμενες μάχες που έρχονται, με περισσότερη γνώση και αγάπη για τα νησιά μας. Θα συνεχίσω την <<Οδύσσεια>> μου από νησί σε νησί για να φυτέψω τον σπόρο της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και του πολιτισμού στη νέα γενιά.

Σας ευχαριστώ για την μεγάλη σας αγκαλιά και σας υπόσχομαι πως θα ανταμώσουμε σύντομα στα ίδια μετερίζια της προσφοράς και της δημιουργίας

Αντώνης Γάκης Δρ.Περιβάλλοντος -Θεατροπαιδαγωγός
ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ