Αγαπητοί μου συμπολίτες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, υγεία και ευτυχία σε κάθε σπιτικό.

Φέτος δυστυχώς γιορτάζουμε τα γέννηση του θεανθρώπου διαφορετικά.

Δεν είχαμε ποτέ άλλοτε συνηθίσει σε μοναχικά Χριστούγεννα που από τη φύση του αυτή η γιορτή είναι ημέρα χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας.

Στις  φετινές γιορτές δεν θα μπορέσουμε όπως θα θέλαμε να βρεθούμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις οικογένειές μας  γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι για να ευχηθούμε ο ένας στον άλλον «Χρόνια πολλά».

Οι φετινές γιορτές είναι ξεχωριστές αλλά παρ’ όλα αυτά η πίστη μας, η αγάπη και τα αγνά συναισθήματα δεν αλλάζουν , παραμένουν πάντα ίδια ότι και αν  συμβεί γιατί είμαστε άνθρωποι.

Συμπολίτες μου,

Όλοι καταλαβαίνουμε τις δύσκολες ημέρες που περνάμε. Ορισμένοι συνάνθρωποί μας ενδεχομένως να περνάνε ακόμη πιο δύσκολα, πιο φτωχικά και πιο μοναχικά.

Η σκέψη μας είναι κοντά τους. Είμαι σίγουρος όμως ότι έστω και από αυτές τις συνθήκες το άσβεστο φως που έχουμε μέσα μας, δίνει δύναμη, ελπίδα και προπαντός υπομονή για να ξεπεράσουμε και αυτές τις δυσκολίες όπως άλλωστε κάναμε πάντα. Το έχουμε αποδείξει!

Το χαμόγελο, η αισιοδοξία, η πίστη και η Αγάπη είναι δικά μας , μέσα μας και με δύναμη θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες οι οποίες είναι συγκυριακές.

Παραμονές Χριστουγέννων ήθελα να σας ευχηθώ  μέσα από την καρδιά μου πριν βγει αυτός ο χρόνος , να έχετε ότι  καλό επιθυμείτε.

Οι ευχές σας να πραγματοποιηθούν στο ακέραιο , να έχετε πάντα υγεία  στις οικογένειές σας,  ευτυχία , χαρά και καλοσύνη.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Μανόλης Ορφανός

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα!για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Πρόεδρος ΔΕΥΑ Θήρας