Ειδική υπηρεσία κατά της διαφθοράς σε διεθνείς πλέον προορισμούς, όπως τα νησιά σκέφτεται να ιδρύσει η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες του axianews.gr.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός φέρεται αποφασισμένος να προτείνει τη σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής, αποτελούμενης από «αδιάφθορους» και με τη συμμετοχή έμπειρων και έντιμων εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, στην οποία θα ανατεθεί η παρακολούθηση και εποπτεία της διαφθοράς σε περιοχές της χώρας όπου οι αξίες έχουν ανεβεί κατακόρυφα και αποτελούν πλέον όχι απλώς εγχώριους αλλά διεθνείς προορισμούς, όπως είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Κρήτη, η Ρόδος και η Κέρκυρα.

Σκοπός της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι να δοθεί ένα τέλος στις ύποπτες και υπόγειες σχέσεις μεταξύ ξενοδόχων, εργολάβων και λοιπών εμπλεκομένων επιχειρηματιών – νταραβεριτζήδων και αεριτζήδων με τοπικές αρχές, περιφέρεια, στελέχη και μηχανισμούς του κράτους.

Δηλαδή να σταματήσει το πάρε – δώσε με δημοτικούς άρχοντες, πολεοδομίες, αρχαιολογία, δασαρχεία, λιμενικό, αστυνομία, εκκλησία. Παράλληλα να μπει  ένας φραγμός στην ανεξέλεγκτη διαφθορά και διαπλοκή που χαρακτηρίζουν πανέμορφους και εντυπωσιακούς διεθνείς πλέον προορισμούς.