Με χορό και τραγούδι των μαθητών Δημοτικών και Νηπιαγωγείων Θήρας και Θηρασίας και τις ζωγραφιές του Ειδικού Σχολείου Φηρών, πραγματοποιείται για τρίτη φορά στη Σαντορίνη, εκδήλωση χορού και τραγουδιού σε μια μεγάλη γιορτή την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 18:00 στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας SAF (Santorini Arts Factory) στη Βλυχάδα.

 

Στην εκδήλωση  «Οι φίλοι μου κι εγώ» θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην εκπαίδευση οι εκπαιδευτικοί Δημήτριος Καφιέρης, Παναγιώτης Θεολόγου, Μαρκετούση Μονεμβασιώτου-Βαλσαμάκη και  ο Παιδίατρος Στυλιανός Κατινάκης.

 

Επίσης θα τιμηθεί η μνήμη του εκλιπόντος Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θήρας Ιωάννη Ευδαίμων για την ουσιαστική προσφορά του στην βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας των σχολικών υποδομών.

 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η κα Αντιγόνη Ευαγγελάτου και η κα Αρτεμία Πελεκάνου και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Στεφανάκης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Ζήσης Δρόσος και θα κλείσει την εκδήλωση ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνης Σιγάλας.

 

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τους Διευθυντές και Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών και των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων των νησιών μας.

 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ