«Σύγχρονο Εργαστήρι Φωνητικής»

https://www.santoriniartsfactory.gr

Ομαδικό μουσικό εργαστήρι σύγχρονου τραγουδιού για ενήλικες

Στο εργαστήρι αυτό κάθε ένας από τους συμμετέχοντες της ομάδας που θα δημιουργηθεί θα γνωρίσει καλύτερα τη φωνή του και τις δυνατότητές της. Φωνητικές ασκήσεις, τραγούδια και παρατηρήσεις στη φωνή και στο στήσιμο του σώματός μας την ώρα που τραγουδάμε θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα το φωνητικό μας όργανο. Μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε τη φωνή μας χωρίς να την καταπονούμε αλλά και διευρύνοντας τις δυνατότητές της εστιάζοντας στην έκταση, την ομοιογένεια και την καλή χρήση της αναπνοής.

 

«Μουσικό Σύνολο Μικρών Τραγουδιστών»

https://www.santoriniartsfactory.gr/gr/%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1_/438-%C2%AB%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD%C2%BB

Μουσικό εργαστήρι για παιδιά δημοτικού

Σε συνέχεια των προηγούμενων μουσικών ταξιδιών και εξερευνήσεών μας, ο φετινός κύκλος συναντήσεων, θα περιλαμβάνει τα σπουδαιότερα τραγούδια της παγκόσμιας ιστορίας της μουσικής.

Τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο που έχουν μείνει στην ιστορία και αξίζει να γνωρίσουν τα παιδιά.  Οι μικροί τραγουδιστές του εργαστηρίου θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν, να τραγουδήσουν, να γνωρίσουν την ιστορία των τραγουδιών και να ανακαλύψουν τη μαγική δύναμη και το ρόλο της μουσικής μέσα στην ιστορία.

 

 

https://www.santoriniartsfactory.gr/gr/%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B1/437-%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας και το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης οργανώνει εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά από 4 έως 12 ετών.

Το Θεατρικό Παιχνίδι, ως μέθοδος, μεταφέρει την ουσία της τέχνης στον κόσμο των παιδιών και τους μιλά με τη γλώσσα του θεάτρου στο παιχνίδι τους .Δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να παίζουν και να επικοινωνούν στην ομάδα με βάση τις ανάγκες τους, κινητοποιώντας την έμπνευση των ιδεών τους, την φαντασίας τους, τις αισθήσεις τους. Μέσω της σωματικής έκφρασης, τα παιδιά ανακαλύπτουν τη γλώσσα του σώματος, εκφράζουν συναισθήματα και αναπαριστούν αυτοσχέδιες καταστάσεις. Ελάτε λοιπόν να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στον κόσμο του Θεατρικού Παιχνιδιού…….
Βάλτε στις αποσκευές σας το ΧΑΜΟΓΕΛΟ, την ΦΑΝΤΑΣΙΑ,τα ΟΝΕΙΡΑ σας…….και ΦΥΓΑΜΕ…..

 

To get informed about all of our activities and to have direct contact with the life of the Santorini Arts Factory, you can visit the facebook or facebook page.

https://www.facebook.com/santoriniartsfactory

https://www.santoriniartsfactory.gr

https://www.youtube.com/channel/UCI23XNZzzmn2RC2zZh9fNqQ

 

 


INFORMATION

Tomato Industrial Museum “D. Nomikos” 
Vlychada Beach, Santorini
Τ: 22860 85141, Ε: info@santoriniartsfactory.gr