Σύμφωνα με πληροφορίες μας συνεδρίασαν σήμερα , υπό τον κ. Λέκκα οι επιτροπές σεισμικού κινδύνου προκειμένου να εξετάσουν την εξέλιξη του φαινομένου, αλλά και να εισηγηθούν προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος τι θα πρέπει να ισχύσει μετά την λήξη της ΚΥΑ την 15η Μαίου 2025.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιτροπές εισηγήθηκαν, μετά τις προσωρινές παρεμβάσεις της Περιφέρειας στα Πρανή των αποκλεισμένων περιοχών, να επαναλειτουργήσουν και ο Όρμος Φηρών και το Αμμούδι αλλά και ο Κόρφος στην Θηρασία υπό προϋποθέσεις.
Οι λεπτομέρειες της απόφασης θα γίνουν αργότερα γνωστές.
Η υπόθεση τώρα βρίσκεται στα χέρια του Υπουργού κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας, ο οποίος και επισκεφθεί το νησί μας την Κυριακή.
Λεπτομέρειες στις αυριανές ενημερωτικές μας εκπομπές.
Διαβάστε επίσης
30 Μαΐου, 2025
Η Σαντορίνη αποκτά απευθείας σύνδεση με την Κωνσταντινούπολη μέσω της Aegean Airlines.
30 Μαΐου, 2025
Ε.Νομικού: Η Διεθνής Επιστημονική κοινότητα στηρίζει τη θαλάσσια έρευνα της ερευνητικής μας ομάδας
30 Μαΐου, 2025
Γ.Χατζημάρκος: Στο Μέγαρο Μαξίμου βρισκόμαστε σήμερα, σε συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
30 Μαΐου, 2025
Η Σαντορίνη αποκτά απευθείας σύνδεση με την Κωνσταντινούπολη μέσω της Aegean Airlines.
30 Μαΐου, 2025