Με  τη συμπλήρωση σήμερα 143 χρόνων δράσης και λειτουργίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,  το Περιφερειακό  Παράρτημα Θήρας απευθύνει κάλεσμα σε όλους εκείνους που με ανιδιοτελή κίνητρα και αισθήματα φιλαλληλίας , θέλουν να ξεκινήσουν το ταξίδι της πανανθρώπινης σταυροφορίας ανθρωπισμού.

Όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς αμφισβήτηση , έχει παραχθεί σπουδαίο έργο με σεβασμό, ευγένεια και διακριτικότητα με στόχο πάντα την ουσιαστική και στοχευμένη αντιμετώπιση  των προβλημάτων συνανθρώπων μας, που λόγω των οικονομικών δυσκολιών η ζωή τους γίνεται όλο και πιο δύσκολη και προβληματική.

Η Σαντορίνη έχει αποδείξει έμπρακτα ότι διαθέτει  πέρα από τη μοναδική φυσική ομορφιά του τοπίου της, και όμορφους ανθρώπους με πλούσια συναισθήματα  αγάπης και προσφοράς .

Τα αποτελέσματα  της τελευταίας αιμοδοσίας του Μαϊου, μιλάνε από μόνα τους.

Είναι  λοιπόν στο χέρι  όλων μας , με πυξίδα τις θεμελιώδεις αξίες που υπηρετεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός , να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας  και από κοινού να αγωνιστούμε για μια δικαιότερη κοινωνία χωρίς  πόνο , φτώχεια  και πολέμους αλλά με ειρήνη, πολύ χαμόγελο και αισιοδοξία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                      Η Γεν. Γραμματέας

 

ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ                              ΒΙΒΗ ΖΟΥΜΠΑΚΗ