Προς : Δήμο Θήρας

Κοιν.:  ΜΜΕ

 

Αξιότιμε κ.Δήμαρχε

 

Δυστυχώς δε θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην πρόσκληση σας για την εκδήλωση παρουσίασης του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Η πολύ τιμητική για την οικογένεια μου χειρονομία του Ελληνικού Στρατού να τιμηθεί η μνήμη του παππού μου, Εμμανουήλ Ορφανού, ως ήρωα πολέμου αποτελεί για εμένα προσωπικό και οικογενειακό, ιερό καθήκον που με οδηγεί στην Κομοτηνή όπου θα τελεστεί και η εκδήλωση.

 

Εξ αποστάσεως χαιρετίζω όλους τους παρευρισκόμενους από όποια πολιτική θέση και αν προέρχονται καθώς θεωρώ ότι η παραγωγή έργου προς όφελος των δημοτών είναι επιθυμία, σκοπός αλλά και υπόθεση όλων μας.

Η Σαντορίνη και η Θηρασιά βρίσκονται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας τους και τα προβλήματα στην καθημερινότητα των δημοτών αλλά και των επισκεπτών μας αυξάνονται τόσο γρήγορα όσο και η τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας που μας γεμίζει υπερηφάνεια αλλά και υποχρεώσεις.

 

Ως θιασώτης της έννοιας της συνεργασίας, προσπαθώ να τιμώ διαχρονικά στον επαγγελματικό και πολιτικό μου βίο πιστεύω ακράδαντα ότι στο εξής είναι υποχρέωση όλων μας να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των νησιών μας με ενότητα και σύνθεση δυνάμεων. Κανένας δεν περισσεύει και ο χρόνος και οι ανάγκες των δημοτών είναι ο μόνος αντίπαλος.

Με τις σκέψεις αυτές, και όπως για κάθε δημοτική αρχή εύχομαι ειλικρινώς και σε εσάς να αποδειχθεί το έργο σας ωφέλιμο για τους δημότες.

Καλή επιτυχία στην εκδήλωση.

 

 

Μανόλης Ορφανός

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ! για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Δημοτικός Σύμβουλος