Αγαπητοί Εθελοντές Αιμοδότες

 

Με την απόφαση σας να προσφέρετε αίμα στο Νοσοκομείο των Παίδων μας δώσατε την ελπίδα μιας σημαντικής υποστήριξης που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.

Η πραγματοποίηση της τόσο επιτυχημένης εκδήλωσης της αιμοδοσίας και η με κάθε τρόπο σύνδεσης της με το παιδί καταγράφεται ως μία εξαιρετική πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς.

Θα ήταν πλημμελής και γι’ αυτό πολύ δύσκολη κάθε προσπάθεια έκφρασης των συναισθημάτων του συνόλου των παιδιών που έγιναν και γίνονται ακόμη και σήμερα αποδέκτες του δωρήματος σας. Ωστόσο πρέπει να σας διαβεβαιώσω ότι διακατέχονται από συναισθήματα ευγνωμοσύνης και αγάπης εκφράζοντας σας αναγνώριση για την προσφορά σας, θερμά συγχαρητήρια για την πράξη και ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία και απόφαση σας να συνδράμετε το άρρωστο παιδί και τέλος τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους.

Πράγματι, η πράξη σας σε μια πολύ  δύσκολη συγκυρία για όλους μας και κυρίως για την οργανωτική προσπάθεια σας αποτέλεσε μια όαση ικανοποίησης και αισιοδοξίας.

Η ευγενής συμπεριφορά σας και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης το οποίο κατευθύνει τις πράξεις σας έχουν δημιουργήσει τι καλλίτερες των εντυπώσεων και εμπειριών στο σύνολο του προσωπικού του Κέντρου μας.

Από μέρος μας θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ως ελάχιστη έκφραση τιμής και αναγνώρισης θα συνδράμουμε κάθε αιμοδοτική ανάγκη του νησιού σας οσοδήποτε μεγάλη και αν είναι. Παράλληλα θα είμαστε στη διάθεση σας για κάθε συνεργασία επιστημονικού χαρακτήρα που θα κρίνατε απαραίτητη.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και σημαντική συνδρομή για την τεραστίων απαιτήσεων μονάδα μας, η συνέχιση αυτής της συνεργασίας και στο μέλλον.

Μαζί με την έκφραση της βαθύτατης εκτίμησης και ευγνωμοσύνης μας παρακαλώ δεχθείτε και τα πιο θερμά και ειλικρινή αισθήματα μας.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ