Φωτιές άναψε η ανάρτηση με την εισήγηση του Αντιδήμαρχου Γιώργου Κυριαζή για την ανάγκη κατασκευής νέπυ εμπορικού λιμένα στη Σαντορίνη.
Ο Αντιδήμαρχος επανέρχεται σήμερα με νέα δήλωση στην οποία αναφέρει τα παρακάτω:

Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην βασική πύλη εισόδου στην Σαντορινη ,στον Αθηνιο ,αλλα καθώς σε και πολλά αλλά θέματα υποδομών και συμπεριφοράς έχουν βασικους και σταθερους συνεργατες με αποτέλεσμα αυτά τα προβληματα να διαιωνίζονται, να καταστρέφουν και να ταλαιπωρούν.
Αν πραγματικά αγαπάμε αυτόν τον τόπο και τον συνανθρωπο μας, θα πρέπει άμεσα το ΕΓΏ να μετατραπεί σε ΕΜΕΊΣ ,οι ανουσιες ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΈΣΕΙΣ σε φιλικές εποικοδομητικες σχέσεις και συνεργασιες ,με στοχο το κοινό συμφέρον και οχι το προσωπικό .

Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι και το προσωπικο συμφερον επιτυγχανεται μέσα από το κοινό συμφέρον.

Την χθεσινή δήλωση του Γ.Κυριαζή σχολίασε επίσης με ανάρτησή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Αντώνης Σιγάλας στην οποία αναφέρει:

ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ”
Αν και αξιωματική αντιπολίτευση, εχουμε δώσει εξετάσεις , ότι μπροστά στο συμφέρον του τόπου, η συναίνεση μας ήταν και είναι “δεδομένη”.
Έτσι και πρόσφατα η πρόταση του κ Κυριαζη στο Λιμενικό Ταμείο, για άμεσο σχεδιασμό, κατασκευής νέου λιμένος όχι μόνο μας βρήκε σύμφωνους, αλλά δικαίωσε και την εδώ και 8 χρόνια θεση μας όπου κωφευε η Δημοτική Αρχή!!!
Φυσικά το ψηφίσαμε με ΣΘΕΝΟΣ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ!!!!!