Στή Σαντορίνη χθές, εγκαινιάσαμε ένα ακόμα έργο περιβάλλοντος απο τα πολλά που εκτελούνται στα νησιά μας και στη Σαντορίνη.
Τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων των Φηρών, που υλοποίησε η ΔΕΥΑ Θήρας με χρηματοδότηση απο το ΕΣΠΑ 2014-2020. Ενα απο τα έντεκα (11) έργα μόνο σε ύδρευση και αποχέτευση, στη Σαντορίνη, την τελευταία 5ετία.
Γιατί, έτσι κλείνουν τα θέματα, τα μέτωπα, οι πληγές και πάμε Μπροστά.
Με δουλειά.
Με δουλειά που έχει συνέχεια και συνέπεια, αφού το έργο αυτό, όπως και άλλα, εντσχθηκε επι Δημαρχίας Νίκου Ζώρζου, συνεχίστηκε επι Δημαρχίας Αντώνη Σιγάλα και ολοκληρώθηκε επι Προεδρίας ΔΕΥΑΘ Μανώλη Ορφανού.
Με συνέργιες, λοιπόν και ένωση δυνάμεων.
Στα πιο δύσκολα χρόνια, κλείνουν οι πληγές η μία μετά την άλλη. Γιατί, απο δικαιολογίες και άλλοθι χορτάσαμε. Αν και εμείς θέλαμε να ακολουθήσουμε αυτή την συνταγή, είχαμε το ιδανικό περιβάλλον για να την ακολουθήσουμε (υποστελέχωση, υποχρηματοδότηση, πανδημία κοκ). Αλλά, αυτό είναι το χθές που μας πλήγωσε.
Σήμερα, σχεδιάζουμε το Αύριο που αξίζουμε ✌️
Χωρίς άλλοθι και δικαιολογίες. Μόνο με δουλειά, συνεργασίες και αποφασιστικότητα.
Ετσι μείναμε όρθιοι στην πανδημία, έτσι κλείνουμε τα μέτωπα, όπως αυτό των απορριμμάτων της Σαντορίνης, έτσι προχωρά ο σχεδιασμός για τα Βιοαπόβλητα και την Ανακύκλωση, έτσι κερδίζουμε το στοίχημα στον Τουρισμό με νέες ακόμα πιο εντυπωσιακές επιδόσεις.
Ετσι, δημοπρατούμε ρέματα, οδικό δίκτυο, σχολικές μονάδες, αθλητικές εγκαταστάσεις, εξοπλισμό δομών υγείας κοκ.
Ετσι κερδίζουμε το Αύριο που αξίζουμε.
Συγχαρητήρια στον Δήμο Θήρας και στην ΔΕΥΑ Θήρας για την εξαιρετική δουλειά τους.
Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα και άτομα που στέκονται