Το 2025 έφερε απρόσμενα γεωλογικά γεγονότα που μας θύμισαν πόσο μικροί είμαστε απέναντι στη φύση και πόσο βλακώδες είναι να πιστεύουμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου αυτές τις 40 ημέρες: για τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε, το κουράγιο που βρήκαμε να ανταπεξέλθουμε και τη ζεστασιά που γέμισε τις καρδιές μας όταν στρατευτήκαμε μαζί για να διαχειριστούμε τη σεισμική κρίση.
Είναι η ζεστασιά που γεννιέται όταν δρας συλλογικά, για έναν σκοπό που ξεπερνά τον εαυτό σου και τον εγωισμό σου.
Το 2025 με δίδαξε πως οι άνθρωποι είναι μοναδικοί και διαφορετικοί ο ένας από τον άλλον, και πως πρέπει να πορευόμαστε με θάρρος & ειλικρίνεια χωρίς να χάνουμε τον εαυτό μας, αλλά αφήνοντας σε όλους χώρο και χρόνο.
Για το 2026 θα ευχηθώ ολόψυχα σε όλους, υγεία και αγάπη. Γιατί χωρίς υγεία κανείς δεν μπορεί να ζήσει, και αγάπη, γιατί χωρίς αγάπη δεν μπορεί να ονειρευτεί, δεν μπορεί να δημιουργήσει. Εύχομαι να κάνουμε συνειδητές επιλογές στη ζωή μας που να μας οδηγούν στην ευδαιμονία.
Η φωτογραφία από την εποχή των σεισμών, όταν η Σαντορίνη “έπαιζε” πρώτη στα Ελληνικά δελτία ειδήσεων για 7 ημέρες.