Ο Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στη Σαντορίνη από τις 26/10 έως και τις 28/10/2018.
Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία στους Ιερούς Ναούς του Αγίου Δημητρίου Καρτεράδου και Μεσαριάς. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει συναντήσεις τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ένωσης του Εμπορικού Συλλόγου Θήρας, καθώς και με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας. Το μεσημέρι της Παρασκευής θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό VOLCANO.

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ένωσης Ενοικιαζόμενων Δωματίων Θήρας, καθώς και με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Θηραϊκών Προϊόντων. Το απόγευμα του Σαββάτου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Ματθαίο Δαρζέντα και τα κομματικά στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΘΗΡΑΣ Ν.Δ..
Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, ο κ. Βρούτσης θα καταθέσει στεφάνι για λογαριασμό του Ελληνικού Κοινοβουλίου και θα παραστεί –ως εκπρόσωπος της Ν.Δ.- στις εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Σημειώνεται, ότι στη διάρκεια της παραμονής του ο κ. Βρούτσης θα συναντηθεί με το Δήμαρχο κ. Νικόλαο Ζώρζο και το Δημοτικό Συμβούλιο.