O Γιάννης Αντετοκούνμπο στο νέο σποτ του ΕΟΤ: αυτή είναι η χώρα μου Ο σταρ του ΝΒΑ προσκαλεί όλους να εμπιστευθούν τ

ην Ελλάδα για τις διακοπές τους και δηλώνει υπερήφανος που επελέγη για ακόμη φορά ως πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού Protagon Team 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, 17:16 3 Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού.

Προσκεκλημένος της υπουργού Ελενας Κουντουρά, ο έλληνας σταρ του ΝΒΑ βρέθηκε στο υπουργείο Τουρισμού σε μία πανηγυρική εκδήλωση παρουσίασης του νέου σποτ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. «Γεια σας είμαι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αυτή είναι η όμορφη χώρα μου, η Ελλάδα», λέει στην αρχή του βίντεο ο Greek Freak, φορώντας το 34 των Μιλγούοκι Μπακς μπροστά στο Ζάππειο.

 

Τα πλάνα του βίντεο ξεκινούν από τον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης για να ταξιδέψουν επάνω από τον Λευκό Πύργο και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης –συμπτωματικό;– και να φθάσουν μέχρι τη Σαντορίνη, τη Μικρή Βενετία της Μυκόνου και τα Μετέωρα. Ενας ύμνος στην ομορφιά της χώρας μας, της πατρίδας του 24χρονου αστέρα του ΝΒΑ.

Από το σποτ δεν θα μπορούσε να λείπει το ασύγκριτο ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου, αλλά και οι γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει η Ελλάδα σε κάθε επισκέπτη. «Προσπαθούμε να δείξουμε τις ομορφιές της. Στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας. Αρχής γενομένης από τις 7 Ιουνίου με τον αγώνα δρόμου που θα κάνουμε. Αγαπάω την Ελλάδα εδώ γεννήθηκα. Μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω τι σημαίνει Έλληνας και να βοηθήσω τον συνάνθρωπο μου», δήλωσε φανερά χαρούμενος για τη συμμετοχή του στη νέα καμπάνια ο Γιάννης Αντετκούνμπο, για να προσθέσει:

«Είμαι πολύ περήφανος που με επέλεξαν, όχι μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου. Θα μπορούσαν να καλέσουν τον οποιονδήποτε αλλά διάλεξαν εμένα. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη, έχει τρομερούς ανθρώπους. Πρέπει να φέρουμε και άλλους να γνωρίσουν την πατρίδα μας. Προσπαθώ κι εγώ να φέρνω φίλους και όποιον μπορώ εδώ. Έστειλα το μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Τους καλώ να έρθουν».

«Πέρυσι πήγα για πρώτη φορά Σαντορίνη», είπε για τις δικές του διακοπές και αναδεικνύοντας τις επιλογές που προσφέρει η χώρα μας για όλες τις προτιμήσεις, σημείωσε: «Ανάλογα τι θέλει κάποιος. Θέλει νυχτερινή ζωή, μια όμορφη παραλία. Έχουμε τα πάντα. Το αγαπημένο μου μέρος είναι η Αθήνα.. Μου αρέσει στου Ζωγράφου. Πάω πάντα εκεί να δω φίλους μου.»

«Όταν γνώρισα τον Γιάννη και την οικογένειά του πραγματικά συγκινήθηκα με το πόσο αγαπούν την πατρίδα μας. Του ζήτησα να γίνει πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού και το δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη», δήλωσε από τη πλευρά της, η υπουργός Τουρισμού,

Έλενα Κουντουρά. «Μας κάνει πάρα πολύ υπερήφανους με την πορεία του. Έχει στην καρδιά του την Ελλάδα και την προβάλλει. Κάναμε ένα σποτ που τους καλεί όλους να επισκεφτούν την πατρίδα μας. Να πάμε τη Ελλάδα και τον τουρισμό ψηλά».

Πηγή: Protagon.gr