Τι θέλει κανείς στις διακοπές του; Να ξεκουραστεί, να φάει καλά και να διασκεδάσει. Εάν όλα αυτά ξεκινούν με μια μαγευτική θέα από το δωμάτιο, όλα είναι πολύ καλύτερα.

Ο καθένας, βέβαια, ορίζει τη μαγική θέα διαφορετικά. Αλλος θέλει να ανοίγει το παράθυρο και να βλέπει ένα καταπράσινο βουνό, άλλος να χάνεται στο μπλε του ουρανού και της θάλασσας και άλλος να αντικρίζει το αστικό τοπίο.

Η Daily Mail ταξίδεψε, βρήκε και μας παρουσιάζει δωμάτια με θέα. Το παράθυρο ανοίγει και τα μάτια χάνονται και οι αναμνήσεις δημιουργούνται.

Ανάμεσα σε ξενοδοχεία της Μόσχας, της Νέας Ζηλανδίας, της Αργεντινής και τη Φινλανδίας, η αξεπέραστη Σαντορίνη έχει τη δική της θέση.

Η βρετανική ιστοσελίδα ξεχώρισε το ξενοδοχείο Mystique και όχι άδικα.

Κάθε δωμάτιο στο πολυτελές θέρετρο της Οίας διαθέτει εκπληκτική θέα στο ηφαίστειο και στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Οι πετρόχτιστες σουίτες και βίλες αποτελούν καταφύγιο σε έναν τόπο που προσφέρεται για εξερεύνηση.

Ξύλο, πέτρα, καμπύλες και λιτές γραμμές συνθέτουν ένα μίνιμαλ και πολυτελές σκηνικό που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο αρχοντικό κυκλαδίτικο νησί.

Τα δωμάτια με θέα που διάλεξε η Daily Mail

Loisaba Star Beds, Κένυα

Royal Lancaster, Λονδίνο

Iso Syöte Hotel, Φινλανδία

OZEN by Atmosphere, Μαλδίβες

Fogo Island Inn, Νέα Γη-Καναδάς

Arakur Ushuaia, Αργεντινή

Harbour Moon, Κορνουάλη

Greystone PurePod, Νέα Ζηλανδίας

Four Seasons Hotel Moscow, Ρωσία

Baglioni Hotel Luna, Βενετία