Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κυνοσάργους, στον οποίο ως Πρεσβύτερος διακόνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος, τελέσθηκε σήμερα το πρωί, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Αμφιλοχίου, Επισκόπου Ικονίου, Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του άγοντος τα ονοματήριά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου, συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σύρου κ. Δωροθέου Β΄, Κηφισίας κ. Κυρίλλου, Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, συνευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής κ. Δανιήλ και ευχηθεντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, με τη συμμετοχή του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Θήρας Πρωτοπρ. Νικολάου Σιγάλα, Πρεσβυτέρων και Διακόνων από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ως Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, μετέφερε στον Σεβασμιώτατο κ. Αμφιλόχιο το σεβασμό, την αγάπη και τις ευχές των τα πρώτα φερόντων, του ιερού Κλήρου, των Μοναχικών Ταγμάτων και των Χριστιανών των 9 νησιών της Μητροπόλεως Θήρας, σε όλους τους Ναούς των οποίων τελέστηκε σήμερα δοξολογική δέηση υπέρ υγείας, μακροημερεύσεως και θεοφιλούς ποιμαντορίας του νέου Ποιμενάρχου τους.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επεσκέφθη την Ἐκθεση “ΕΙΚΟΝΩΝ ΤΕΧΝΗ”, που παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.