Κόψαμε την πίτα του χωριού μας και ανταλλάξαμε ευχές για μια όμορφη χρόνια με τους κατοίκους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον εφημέριο μας π. Σπυρίδωνα για τα καλα του λόγια, ως προς το πρόσωπό μου και τα παιδια του συμβουλίου αλλα και για την ενότητα που πρεσβεύει και επιδιώκει για το χωριό μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Φορτωμας Φίλιππος, ο Επαρχος Θηρας κ.Δαρζεντας Χαράλαμπος (για ακόμη μια φορά έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Ηρωικο χωριό μας) , ο αρχηγός της αξιωματικης αντιπολιτευσης κ.Ζωρζος Αναστάσιος Νικόλαος, ο Προεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ.Αλαφουζος Βασιλης (εκπροσωπώντας και την παράταξη του κ. Ορφανου Μανώλη) οι Δημοτικοι Συμβουλοι κ.Τζουρος Ελευθέριος & κ.Σιγαλας Επιφανειος, ο Προεδρος της Ενωσης Συνεταιρισμων Αγροτικων Προιοντων κ.Καφουρος Μαρκος καθώς και ο Πρόεδρος της Μεσσαριας κ. Μαρτιδης Νικόλαος.
Επισης ο Κοινοβουλευτικος Εκπρόσωπος κ.Βρουτσης Ιωαννης έστειλε τις ευχές του, καθώς υποχρεώσεις στη Βουλή δεν του επέτρεψαν να είναι μαζί μας.
Ειμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανταποκριθηκε στο κάλεσμα μας ολόκληρο το χωριό μας και όχι μόνο….
Τελος, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδια του χωριού μας Λοιζο Σορωτο και Δημήτρη Δαμιγο που μας διασκέδασαν με τη μουσική τους, το εστιατόριο Μαριώ για τα γευστικά τους εδέσματα και όλους του χορηγούς (οινοποιεία, επιχειρηματιες) που προσέφεραν τα δώρα τους στην εκδήλωση μας.
Υ.γ ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της ομάδας μου που ήταν πάντα δίπλα μου από τη πρώτη στιγμή που αναλάβαμε……
Με εκτίμηση,
Ο Προεδρος Κοινοτητας Βουρβουλου
Καφουρος Αρτεμιος