Εικοσιπέντε κεράκια σβήνει το πολύ όμορφο ξενοδοχείο Arresana στη Σαντορίνη, τιμώντας με ένα μίνι άλλα παράλληλα και πολύ πλούσιο φεστιβάλ την γαστρονομική κουλτούρα του νησιού.
  • Η κουζίνα της Σαντορίνης έχει τη τιμητική της στο φεστιβάλ του Arresana | Νέα
  • Η κουζίνα της Σαντορίνης έχει τη τιμητική της στο φεστιβάλ του Arresana | Νέα
  • Η κουζίνα της Σαντορίνης έχει τη τιμητική της στο φεστιβάλ του Arresana | Νέα

Το πρόγραμμα του ανακαινισμένου resort, το οποίο μάλιστα επενδύει από φέτος και στο κομμάτι των εστιατορίων του με τον σεφ Κώστα Αγγελόπουλο να ανανεώνει τη κουζίνα, έχει ως εξής για όσους βρεθούν στο νησί εκείνες τις μέρες.

Το εορταστικό πρόγραμμα του Aressana για όσους βρεθούν στη Σαντορίνη και ενδιαφέρονται έχει ως εξής:

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Το γεύμα του Σαββάτου θα έχει action παρασκευές από τους Κωστή Αγγελόπουλο και Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ θα ακολουθήσει το απόγευμα ένα Festive Buffet, με τιμή συμμετοχής για όλους 25€ ανά άτομο.

Παράλληλα, η ομάδα του Ifestioni θα κάνει προετοιμασία για το 25 Years Dinner Degustation. Mαζί με τον Κώστα Αγγελόπουλο θα συνεργαστούν από το Lauda by Andronis ο Γιώργος Δόσπρας, από το Pomegranate Spa Hotel στη Χαλκιδική ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σεφ Κυριακή Φωτοπούλου του Domain Σιγάλας.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Γεύμα στην πισίνα με mini-menu 8 πιάτων αλλά και BBQ menu. Λίγο αργότερα το απόγευμα, θα γίνει παρουσίαση του σαντορινιού αμπελώνα , ενώ στο Lobby & Pool Bar οι επισκέπτες θα μπορούν ν` απολαύσουν signature coctails. Έπειτα στο χώρο της πισίνας και σε 3 μπουφέδες θα παρουσιαστεί finger-food σε τρεις εκδοχές οι οποίες θα ετοιμαστούν από ομάδες των 2 chef ανά εκδοχή και θα εστιάσει σε τοπικές συνταγές.

Αργότερα ο Πάνος Ιωαννίδης, executive chef της Δανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, η Κυριακή Φωτοπούλου του Domaine Σιγάλας, ο Σπύρος Αγιούς του εστιατορίου Santoro (Grace Santorini Hotel), ο Γιώργος Δόσπρας του εστιατορίου Lauda by Andronis, o Βασίλης Ζαχαράκης του εστιατορίου Elia by Bellonias, ο Γιώργος Παπαδόπουλος του εστιατορίου Pomegranate Spa Hotel, ο chef Βασίλης Καλλίδης και ο ζαχαροπλάστης Δημήτρης Ταρατσίδης θα μαγειρέψουν με τον δικό τους μοναδικό ένα γκουρμέ δείπνο με αναφορές στη κουζίνα του νησιού. Παράλληλα η κυρία Μόσχα Μενδρινού θα παρουσιάσει παραδοσιακές σαντορινιές συνταγές, ενώ στο πλευρό της θα είναι οι Πάνος Ιωαννίδης, Βασίλης Ζαχαράκης και Βασίλης Καλλίδης οι οποίοι θα παρουσιάσουν την δική τους εκδοχή για την εξέλιξη της ντόπιας και παραδοσιακής κουζίνας.Η αυλαία θα πέσει με δημιουργίες από τον πολύ καλό ζαχαροπλάστη, Δημήτρη Ταρατσίδη.