Η  Δημοτική παράταξη της Λαικής Συσπείρωσης στο Δήμο Θήρας,  καταγγέλλει για άλλη μια φορά την τακτική  της πλειοψηφίας  του Δημοτικού Συμβουλίου, που για δεύτερη φορά σήμερα προσκαλεί σε κατεπείγουσα συνεδρίαση  το Δημοτικό Συμβούλιο  μετά τη χθεσινή αναβολή λόγω έλλειψης απαρτίας. Δυστυχώς και σήμερα 28/3/2019  δεν  υπήρξε η απαραίτητη απαρτία  παρά την αναμονή ενός ημίωρου για τυχόν προσέλευση , παρότι  στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν κατεπείγοντα θέματα που έπρεπε  το Δημοτικό Συμβούλιο να απαντήσει.
Η Λαική Συσπείρωση και στη χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση  στις 18.00   ήταν παρούσα και σήμερα ξανά στις 11.00 , όπως είχε προγραμματιστεί από χθες.

Αποδεικνύεται δυστυχώς ότι στόχος τους είναι να ευφτελίσουν το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου,  χωρίς να σέβονται στοιχειωδώς  όχι μόνο τους αιρετούς δημοτικούς συμβούλους  αλλά και τους  υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς  και τη γραμματεία,  που ήταν παρόντες.

Οι ευθύνες  του Προεδρείου είναι βαρύτατες αφού μέχρι σήμερα δεν εφαρμόζει τα προβλεπόμενα από τον Δημοτικό κώδικα και τον κανονισμό της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου .  Σε αυτόν τον κατήφορο δυστυχώς συμμετέχουν και οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης ,  που δεν είναι άμοιρες ευθυνών αφού  με τον τρόπο τους και τη συμμετοχή τους, σιγοντάρουν  ώστε το φαινόμενο αυτό  να γιγαντώνεται με τα δυσμενή για το Δήμο, αποτελέσματα .
Η Θηραική κοινωνία  που παρακολουθεί  , αγωνιά και αναμένει λύσεις στα προβλήματα που την απασχολούν,  ας βγάλει τα συμπεράσματά της.

Τα παραδείγματα είναι πολλά ,η εμπειρία μεγάλη και πρέπει με τον τρόπο της, να καταδικάσει αυτές τις τακτικές και πολιτικές.

Για τη Λαική Συσπείρωση

ΜΑΡΙΑ   ΑΡΓΥΡΟΥ