Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Περιφέρειας και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη στην έκκληση της ιστοσελίδας μας να παρέμβει η περιφέρεια και να επισκευάσει το Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης που στάζει καθε φορά που βρέχει.
Εν όψει και της λαμπρής πορείας του ΑΟ ΘΗΡΑΣ στην Ευρώπη και για να μην ξαναδούμε εικόνες ντροπής σαν αυτές που είδαμε πριν απο μέρες ο κ. Λεονταρίτης ανακοίνωσε με σχετικό δελτίο τύπου την επισκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης.

Την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου να χρηματοδοτήσει έργα βελτίωσης και αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών στη Μάρπησσα της Πάρου, στη Θήρα, στην Τήνο και στην Κύθνο γνωστοποίησε με επιστολές του προς τους Δημάρχους των νησιών αυτών, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

 

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τις κάτωθι παρεμβάσεις:

  1. Στην Πάρο: Την επέκταση του αγωνιστικού χώρου, την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα τελευταίων προδιαγραφών και σε δεύτερη φάση τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου της Μάρπησσας.
  2. Στη Θήρα: Την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στην οροφή του κλειστού γυμναστηρίου της Σαντορίνης
  3. Στην Τήνο: Την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο της Τήνου.
  4. Και τέλος, στην Κύθνο, εκτός από την τοποθέτηση χλοοτάπητα, θα χρηματοδοτήσει και την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο του νησιού.

«Η επένδυση στον αθλητισμό μέσω σύγχρονων και εναρμονισμένων με την εποχή αθλητικών έργων υποδομής αποτελεί έναν από τους κεντρικούς πυλώνες της πολιτικής της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου.  Θεωρώντας τους Δήμους ισχυρούς συμμάχους στην εφαρμογή αυτής της πολιτικής επιβεβαιώνουμε για μια ακόμη φορά την προσήλωσή μας στη δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων», τόνισε με σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης.