Το σήριαλ με τα γεγονότα του 3ου ημιτελικού μεταξύ  της Σαντορίνης και του Άρη συνεχίζονται και η διοίκηση των νησιωτών έστειλε επιστολή για τα γεγονότα στον Υπουργό Αθλητισμού στην ΕΟΠΕ και την ΟΔΒΕ
Η ομάδα της Σαντορίνης θέλει να εξαντλήσει όλες τις περιπτώσεις θέλοντας να μπουν υγιείς βάσεις στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η επιστολή του ΑΟ Θήρας που κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ΕΟΠΕ, ΟΔΒΕ, ΜΜΕ
ΘΕΜΑ: Διεξαγωγή 3ου Ημιτελικού αγώνα πρωταθλήματος Α1 Γυναικών.
Αξιότιμοι κύριε Υπουργέ,
Είμαστε ένα νεοσύστατο (8/8/2012) αθλητικό σωματείο με τον τίτλο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ, έδρα στην Σαντορίνη, που δραστηριοποιείται στο άθλημα του βόλεϊ. Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας μας, έχουμε θέσει στόχους και κανόνες με σκοπό τον υγιή αθλητισμό και την εκμάθηση των παιδιών μας όχι μόνο το άθλημα του βόλεϊ, αλλά πολύ περισσότερο την ορθή συμπεριφορά και σεβασμό σε αυτό που κάνουν. Κατά διαστήματα έχουμε διοργανώσει με μεγάλη μας χαρά και απόλυτη επιτυχία τον τελικό super cup ανδρών, και δυο final 4 κυπέλλου γυναικών. Ταυτόχρονα η γυναικεία ομάδα μας πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της VOLLEY LEAGE γυναικών όχι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά με την παρουσίαση μιας διαφορετικής νοοτροπίας αντιμετώπισης του αθλητισμού της οργάνωσης και της προβολής αυτού.
Όμως , η προσπάθεια αυτή, που με τόσο μεράκι και αγάπη κάνουμε, δυστυχώς δέχτηκε σοβαρότατα πλήγματα έπειτα και τα συμβάντα για τα οποία ενδεχομένως να έχετε ενημερωθεί. Αναφερόμαστε για τα γεγονότα της 15/04/2018 που έλαβαν χώρα στον αγώνα ΑΡΗ-ΑΟ ΘΗΡΑΣ, στα πλαίσια του 3ου Ημιτελικού αγώνα πρωταθλήματος Α1 Γυναικών.
Χωρίς να θέλουμε να σας κουράσουμε με λεπτομέρειες, άλλωστε έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά τα αρμόδια όργανα, δυστυχώς γίναμε μάρτυρες του οπαδισμού και χουλιγκανισμού, που επικρατεί στο χώρο του αθλητισμού σε όλο του το μεγαλείο.
Είμαστε υπόλογοι Κ. Υπουργέ στους γονείς αλλά και στις ίδιες τις αθλήτριες των 18 και 20 χρονών που καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού υβρίζοντο και απειλούντο από 200 και πλέον χούλιγκανς του γηπεδούχου σωματείου(ΑΡΗ), που βρέθηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου.
Είχαμε αθλήτρια με λιποθυμικό επεισόδιο από τα καπνογόνα και ”άλλες ουσίες”!!!!
Θα θέλαμε να σας δηλώσουμε ότι εμείς εδώ στο νησί της Σαντορίνης δε δεχόμαστε και ούτε επαναπαυόμαστε σε δικαιολογίες του τύπου ότι τα δραματικά γεγονότα αυτά είναι λογικά και συνηθισμένα.
Κλείνοντας, δίχως να θέλουμε να καταχραστούμε τον πολύτιμο χρόνο σας, θα θέλαμε την άποψη και τη συμβολή σας για τα τεκταινόμενα, όπως και το τι μέλλει γενέσθαι ,ως προς την αντιμετώπιση αυτών, καθώς και παρόμοιων συμβάντων.
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

 

Το αίτημα προς την ΕΟΠΕ παραμονές του 3ου ημιτελικού των πλέι οφ

Αξιότιμοι κύριοι,

Ενόψει του τρίτου αγώνα της ομάδος μας για τα playoff του πρωταθλήματος , με αντίπαλο τον ΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη, και λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας όσο αφορά την ομαλή διεξαγωγή του.

Πιο συγκεκριμένα ζητάμε να εξασφαλιστεί με ενέργειες τόσο δικές σας ( μέσω του παρατηρητή-γυμνασίαρχου του αγώνα) όσο και της αστυνομίας η ομαλή άφιξη, μεταφορά της ομάδος μας στο ξενοδοχείο και στο κλειστό γυμναστήριο και ιδιαίτερα η προστασία αυτής μέσα στο γήπεδο πριν αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Με τιμή

Το ΔΣ του ΑΟ ΘΗΡΑΣ