Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως μας, εκπροσωπήθηκε επάξια, στο Mαθητικό Thestival που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη την Κυριακή 15 Μαίου 2022.
πρωτοετείς Μαθητές μας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με σκοπό να παρακινήσουν και άλλα παιδιά να γνωρίσουν την Βυζαντινή Μουσική. Την προσπάθειά μας αυτή ενδυνάμωσε η Παρουσία του Μητροπολίτη μας
κ Αμφιλοχίου στο χώρο της εκδήλωσης (SAF).
Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτά τα παιδιά που μέσα σε ένα χρόνο έχουν καταφέρει ένα συγκινητικό και άρτιο αποτέλεσμα. Εμείς οι Δάσκαλοι μόνο υπερήφανοι μπορούμε να νιώθουμε. ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, για την Αγάπη και την στήριξη του. Ευχαριστούμε τον Πρωτοψάλτη μας Καθηγητή και Έφορο της σχολής μας κ Νικόλαο Βαρβαρήγο που ήταν παρών και που με τόση αγάπη και διακριτικότητα ισοκράτησε τους Μαθητές μας. Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτριο Λιγνό γραμματέα και σπουδαστή που στηρίζει με προθυμία κάθε προσπάθεια μας. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία όλους τους συντελεστές του Μαθητικού θεστιβάλ και την Πρόεδρο της Θηραϊκής Εταιρείας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών κα Ιωάννα Βαμβακούρη. Κυρίως Ευχαριστούμε τα παιδιά μας (με την σειρά που εμφανίστηκαν)
Άγγελο και Ορέστη Βαρβαρήγο
Νικόλαο Βελεγράκη και
Ηλία Βελεγράκη για την προσπάθεια την αγάπη τον ατελείωτο χρόνο που διέθεσαν και διαθέτουν για την Βυζαντινή μουσική.
Δέν θα παραλείψω όμως, να ευχαριστήσω την πλειοψηφία των σπουδαστών της σχολής που ήταν εκεί μαζί μας, για να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών.