Κάποιοι ίσως να παρεξηγηθούν να πουν ότι θέλουν αλλά…..

Ξεκαθαρίζω την θέση μου.

Προέρχομαι από την ΟΝΝΕΔ την οικογένεια της ΝΔ και ποτέ δεν το έκρυψα.

Βλέποντας στα social media όλα αυτά που γράφονται για την νέα υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ Νοτοπουλου μόνο ρατσιστικά και κακιες μπορώ να τα πάρω για μια γυναίκα, νέο άνθρωπο στην πολιτική.

Όχι δεν με ενοχλεί καθολου αν ήταν πριν καθαρίστρια τουλάχιστον δούλευε αντίθετα με κάποιους άλλους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.

Όχι δεν με ενοχλεί γιατί υπάρχουν σε αλλες κομματικές οργανώσεις άλλες που η μόνη «δουλειά»που έχουν κάνει είναι τα καλλιστεία και με ότι συνεπάγεται……

Όχι δεν με ενοχλεί που έγινε υφυπουργός. Ίσα ίσα χαιρετώ την επιλογή του πρωθυπουργού να δίνει ευκαιρία σε νέους ανθρώπους και όχι να κοιτάει να κόβει φτερά και να στηρίζει τα παλιά κατεστημένα στελεγχει.

Να την κρίνετε-κρίνουμε για το έργο της στο υπουργείο που έχει αναλάβει και την πολιτική της εξέλιξη και όχι για την δουλειά που έκανε πριν. Είδαμε και τα “βαριά πτυχία”

Υ.γ μην ξεχνάτε ότι ζούμε στην χώρα που όλα τα παιδιά με τα πτυχία δουλεύουν για να επιβιώσουν σερβιτόροι.

Εύχομαι σε μια νέα γυναίκα (καταλαβαίνω την δυσκολία και τον πολεμο) στο πολιτικό στίβο καλή επιτυχία καλή δύναμη στο έργο της με  γνώμονα το καλό της χώρας μας.