Το κανάλι της Σαντορίνης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής, να μεταδώσει ζωντανά τον απολογισμό του έργου της 2ετίας της.

Σεβόμενοι απόλυτα τους θεσμικούς φορείς που οι πολίτες έχουν επιλέξει μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες δηλώνουμε παρόντες, σε όποια πρόσκληση και αίτημα μας απευθυνθεί από τους εκπροσώπους των φορέων μας ,προκειμένου οι πολίτες του νησιού να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα τους.

Το Σάββατο σε ζωντανή σύνδεση με το Μπελλώνειο Πολιτιστικό κέντρο, μέσα από τις συχνότητες του Volcano tv (πλατφόρμα DEGEA), αλλά και διαδικτυακά (face bοok) στην σελίδα https://www.facebook.com/Volcano-TV-242206286638094/?ref=pages_you_manage οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την παρουσίαση των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής.

Σε όλη την διάρκεια της πανδημίας, το κανάλι της Σαντορίνης, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, πάντα με ανιδιοτέλεια, μεταδίδοντας τελετές από τις εκκλησίες του νησιού ( 2020-2022) , συνεδριάσεις θεσμικών οργάνων και εκατοντάδες αθλητικές εκδηλώσεις.

Η εντολή της ιδιοκτησίας του ραδιοτηλεοπτικού μας φορέα ήταν και είναι:

Κανένας αποκλεισμός πολιτικού προσώπου, καμιά άρνηση σε κάθε πρόσκληση όποιου δήποτε φορέα.
Κριτική με σεβασμό στους θεσμούς και τα πρόσωπα που διαχειρίζονται με εντολή της Λαϊκής Βούλησης τα κοινά, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στο νησί μας.
Η 30χρονη λειτουργία μας και η συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη των πολιτών όλων των Κυκλάδων αποτελεί για μας πηγή δύναμης για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
Volcano Τηλεόραση