Η συμμετοχή του Μάρκου Καφούρου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς επιθυμία της Κυβέρνησης θα είναι η συμμετοχή ενός Θηραίου στο ψηφοδέλτιο.
Δεν νοείται ο πρώτος τουριστικός προορισμός στο κόσμο, χρόνια τώρα, να μην έχει τον δικό του εκπρόσωπο στη Βουλή.
Το λέμε αυτό χωρίς να επιθυμούμε  να υποβαθμίσουμε την προσφορά των εκλεγμένων Βουλευτών που κάνουν ότι μπορούν.
Όμως ένας αιρετός που ζει και αναπνέει σε τούτον δω το τόπο, που γίνεται ένα με τα προβλήματά του θα μπορούσε, κατά την άποψή μας, να εκπροσωπήσει καλύτερα στη βουλή τους επιχειρηματίες, τους καταστηματάρχες και γενικά τους κατοίκους του νησιού.
Μπροστά μας λοιπόν έχουμε μια μεγάλη πρόκληση σαν Θηραίοι, ανεξάρτητα από τις προσωπικές ή πολιτικές σχέσεις που θα μπορούσε ο καθένας να έχει με τον Μάρκο Καφούρο.
– Θέλουμε Σαντορινιό Βουλευτή; Θέλουμε για πρώτη φορά να ακούγεται πιο δυνατά η φωνή μας στο Κοινοβούλιο;
Ας κάνουμε στην άκρη ότι μικροπολιτικό και προσωπικό εμπόδιο υπάρχει και ας βάλουμε ως προτεραιότητα το νησί και τα προβλήματά του.
Προσωπικά θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Προέδρου της Ένωσης αλλά και όποιου Θηραίου υποψήφιου ανακοινωθεί από τα υπόλοιπα Δημοκρατικά κόμματα στις επικείμενες εκλογές.
Είναι καιρός η Σαντορίνη να αποκτήσει τον δικό της Βουλευτή κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν πραγματικά το επιθυμούμε πρώτα εμείς οι Σαντορινιοί.