Πόνος, θλίψη και απόγνωση στην Ινδονησία. Ο αριθμός των νεκρών από το φονικό τσουνάμι που έπληξε τις ακτές χώρας το Σάββατο συνεχώς ανεβαίνει. Ανάμεσα στα θύματα και η σύζυγος του τραγουδιστή του συγκροτήματος Seventeen, το οποίο ξεκληρίστηκε όταν τα φονικά κύματα τους παρέσυρε κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους.

Ο τραγουδιστής την ώρα της συναυλίας είδε τον κόσμο του να καταρρέει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τα κύματα του τσουνάμι παρέσυραν τη σκηνή και όσους παρακολουθούσαν τη συναυλία. Δύο μέλη του συγκροτήματος, ο μάνατζερ και ένα μέλος της ομάδας, σκοτώθηκαν.

Την συναυλία όμως παρακολουθούσε και η σύζυγος του τραγουδιστή Riefian Fajarsyah, η οποία μετά το «χτύπημα» των φονικών κυμάτων αγνοούνταν. Ο Fajarsyah όλες αυτές τις ημέρες την αναζητούσε εναγωνίως, ενώ έκανε εκκλήσεις μέσω των social media για όποιον γνωρίζει κάτι.

Μάλιστα ανήρτησε τη Δευτέρα μια φωτογραφία τους μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, στο Παρίσι, με τη λεζάντα «Σήμερα, είναι τα γενέθλιά σου. Γύρισε σπίτι αγαπημένη μου».

Όπως αναφέρουν, η σύζυγός του δυστυχώς, βρέθηκε νεκρή.

Οι εικόνες με τον τραγουδιστή να βρίσκεται πάνω από το φέρετρό της και να κλαίει με λυγμούς είναι γροθιά στο στομάχι. Συγκινητικές ήταν και οι αναρτήσεις του στο Instagram με φωτογραφίες της αγαπημένης του, στις οποίες έγραφε «πώς μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα;».

<

Από τις διακοπές στην Ελλάδα στον όλεθρο της Ινδονησίας

Το ζευγάρι είχε βρεθεί και στην Ελλάδα πριν από λίγο, με την Sahara να δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες από πολλά μέρη της χώρας μας.

Είχε επισκεφτεί τον Παρθενώνα, τα Μετέωρα, αλλά και στη Σαντορίνη. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ χαρούμενο και τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που έμελλε να γραφτεί στην Ινδονησία όταν χτύπησε το τσουνάμι.

newsbomb.gr