Την έναρξη τεσσάρων νέων δρομολογίων για Ελλάδα, το Καλοκαίρι 2021, ανακοίνωσε η Jet2, δίνοντας στους παραθεριστές και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ακόμη περισσότερες επιλογές από τα αεροδρόμια του Newcastle και των East Midlands.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, θα πραγματοποιεί πτήσεις και θα προσφέρει πακέτα διακοπών προς την Κεφαλονιά , την Σαντορίνη και την Σκιάθο από το αεροδρόμιο του Νιουκάστλ, καθώς και πτήσεις και πακέτα στη Σκιάθο, από το αεροδρόμιο των East Midlands. Η ανακοίνωση έρχεται ως απάντηση στην έντονη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι 2021. Η Jet2 έχει ανακοινώσει ότι το πρόγραμμά της για το 2021 περιλαμβάνει συνολικά 14 ελληνικούς προορισμούς, Κέρκυρα, Χανιά, Κεφαλονιά, Χαλκιδική, Ηράκλειο, Κως, Καλαμάτα, Λέσβος, Μύκονος , Πρέβεζα, Ρόδος, Σκιάθος, Σαντορίνη και Ζάκυνθος, από τις δέκα βάσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι τέσσερις νέες πτήσεις αντιπροσωπεύουν σχεδόν 30.000 επιπλέον θέσεις προς πώληση για Ελλάδα – με εβδομαδιαίες συχνότητες σε κάθε νέα διαδρομή που αναμένεται να αποδειχθούν πολύ δημοφιλείς στους πελάτες που θέλουν να κάνουν διακοπές στον ήλιο και την θάλασσα.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις μία εβδομάδα αφότου ανακοινώθηκαν από την εταιρία, πτήσεις και πακέτα από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ, την δέκατη βάση της Jet2, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ίδρυση μιας νέας βάσης στο Ηνωμένο Βασίλειο για το καλοκαίρι του 2021, ακολουθούμενη από αυτήν την επέκταση των πτήσεων προς Ελλάδα, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της εταιρίας στον προορισμό και υπογραμμίζει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της να γίνει η ηγέτιδα επιχείρηση ταξιδιών αναψυχής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: https://money-tourism.gr