Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Αντιδημάρχου Θήρας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά το Δήμαρχο Θήρας κ. Αντώνη Σιγάλα για την τιμή που μου έκανε και για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, δίνοντάς μου αρμοδιότητες που έχουν να κάνουν με την Εκκλησία, τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, του εθελοντισμού, κ.ά.

Αρμοδιότητες τόσο σημαντικές και τόσο απαραίτητες, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζούμε λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της.

Ο Δήμος μας με επικεφαλής και πρωτεργάτη το Δήμαρχο Θήρας έχει θέσει σε μία από τις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων του, την ανακούφιση όσων συμπολιτών μας περνούν δύσκολες στιγμές.

Η αλληλεγγύη και η αγάπη προς το συνάνθρωπο –και πολύ περισσότερο σε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη- είναι και η δική μου κινητήρια δύναμη και σε αυτή την κατεύθυνση θα εργαστώ και θα αγωνιστώ για το καλύτερο δυνατό.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης και της αγάπης του Δημάρχου και ότι θα  διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις στην καθημερινή και ακούραστη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να πάμε το Δήμο μας μπροστά προς όφελος των δημοτών και του τόπου μας.

 

ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΣΙΓΑΛΑ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΘΗΡΑΣ