Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών μας στον δρόμο προς Περίσσα σημειώνονται τελευταία αρκετά τροχαία ατυχήματα λόγω έλλειψης φωτισμού.
Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την καταγγελία αποτυπώνουν την σβηστή κολόνα της ΔΕΗ καθώς και το πόσο σκοτεινή είναι η συγκεκριμένη περιοχή.
Οι κάτοικοι καταγγέλουν πως σχεδόν κάθε μέρα σημειώνεται και από ένα τροχαίο ατύχημα και ζητούν την άμεση παρέμβαση του Δήμου.
Διαβάστε επίσης
14 Ιουνίου, 2025
Ημερίδα με θέμα:Η Ανακύκλωση των ΑΕΚΚ (Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων)- το βίντεο της εκδήλωσης
14 Ιουνίου, 2025
Εκπαιδευτική Ομιλία για την Ορθή Διαχείριση των ΑΕΚΚΑ( Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων).
14 Ιουνίου, 2025
Στη Μύκονο πραγματοποιήθηκε, χθές, η 4η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος “Νότιο Αιγαίο 2021-2027”
14 Ιουνίου, 2025