Με νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος Δήμου Θήρας κ. Κώστας Δαρζέντας αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατεί στο νησί.

“Δύσκολη μέρα η σημερινή με πολλές ζημιές στο κέντρο του Νησιού όπως Μεσσαρια Μονολιθος Καρτεραδος Βουρβουλος Ημεροβιγλι. Είναι οι περιοχές που έφαγαν την πολύ βροχή τα ξημερώματα. Πολλοί δρόμοι μπάζωσαν αλλά και ξηλώθηκαν με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί επικίνδυνες λακκούβες. Προσοχή στους δρόμους έξω Γιαλλου Φηρων και Καρτεραδου και φυσικά στο Μονολιθο που στο ΒΑ τμήμα του Αεροδρομίου ο δρόμος έκλεισε καθώς και ο δρόμος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ. Καλό είναι να αποφεύγετε τα σημεία αυτά και θερμή παράκληση μην αφήνετε οχήματα αλλά και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να παρασυρθεί από το νερό σε δρόμους που κατεβάζει ποταμό είναι πολύ επικίνδυνο για όλους. Το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη και δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει την νύχτα”.

Εφιστούμε την προσοχή όλων, καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί, η πρόγνωση από την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία δεν έχει αλλάξει, και αναμένονται καταιγίδες μέχρι αύριο το μεσημέρι, αλλά και ισχυροί Βοριοαναταλικοί άνεμοι.