Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες καθώς την ώρα που σημειώθηκε κατολίσθηση των πρανών σε σημείο του δρόμου που οδηγεί στο λιμάνι του Αθηνιού, δεν διερχόταν κάποιο όχημα από τη σημείο.

Όπως θα διαπιστώσετε στο φωτογραφικό υλικό και στο βίντεο που επισυνάπτουμε, ο όγκος που κατέπεσε ήταν ικανός να προκαλέσει δυστύχημα αν από το σημείο διερχόταν κάποιο όχημα.
Για το γεγονός ενημερωθήκαμε από την Δημοτική Σύμβουλο κα Σοφία Κίτσου η οποία ως μέλος της πολιτικής προστασίας, ενημέρωσε και τους αρμόδιους του Δήμου.

Ο αντιδήμαρχος κ. Κυριαζής επίσης ήρθε σε επικοινωνία μαζί μας και μας ενημέρωσε ότι ο δρόμος του Αθηνιού έχει κλείσει μέχρις ότου απομακρυνθούν οι όγκοι που κατέπεσαν από τα πρανή.
Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Θήρας, αλλά και ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Α. Σιγάλας.

Ο δρόμος που οδηγεί στο λιμάνι της Σαντορίνης, άνοιξε γύρω στις 18:30 το απόγευμα
Για μια ακόμα φορά, εφιστούμε την προσοχή των αρμοδίων καθώς επιβάλλεται η έρευνα όλων των επικίνδυνων σημείων στα πρανή της Σαντορίνης και η αποκατάσταση των ζημιών που έχει προκαλέσει η βροχή που έπεσε τις τελευταίες μέρες.