Ξεκινούν οι εργασίες των ασφαλτοστρώσεων του δημοτικού οδικού δικτύου, που είχαν διακοπεί λόγω έλλειψης υλικών της εργολαβίας.

 

Συγκεκριμένα από αύριο Τρίτη 17 Μάιου 2022, στο δημοτικό οδικό δίκτυο, από την Πολυκλινική έως το Φηροστεφάνι (ξενοδοχείο Ερατώ) με εργασίες αρχικά προεργασίας ασφαλτόστρωσης (φρεζάρισμα κλπ). Το τμήμα αυτό για όσο διαρκούν οι εργασίες θα παραμείνει κλειστό για τα οχήματα.

 

Για την διευκόλυνση των συνεργείων που εκτελούν το έργο, παρακαλούνται οι κάτοχοι οχημάτων της περιοχής, να μην παρκάρουν στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα και όσοι χρησιμοποιούν χώρους στάθμευσης στο δίκτυο να απομακρύνουν τα οχήματα τους.

 

Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα τμήματα των οδών που θα ασφαλτοστρωθούν τα οποία θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ενημέρωση και πρόκειται για το Ημεροβίγλι, Ακρωτήρι, Έξω Γωνιά, τα οποία όμως θα παραμείνουν ανοικτά για την κυκλοφορία, με διευκόλυνση της.

 

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Θήρας κ. Γρηγόρη Μαντούση το έργο θα προχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα και ζητά την κατανόηση των κατοίκων στις περιοχές εκτέλεσης και την μέγιστη διευκόλυνση των συνεργείων.

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ 

Γρηγόρης Μαντούσης