Κυριάκος Ανασταστιάδης: Η Ελλάδα να γίνει αυτοδύναμος προορισμός κρουαζιέρας

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα μπορεί να εξελιχθεί σε αυτοδύναμο προορισμό κρουαζιέρας, υπό την προϋπόθεση να δημιουργηθούν υποδομές και να οργανωθούν σωστά τουλάχιστον έξι λιμάνια εκτός του Πειραιά, εξέφρασε χθες στην τελευταία του επίσημη παρουσία ως διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises ο κ. Κυριάκος Ανασταστιάδης.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, ήδη υλοποιούνται κάποιες κινήσεις σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να γίνει το πρώτο βήμα και να δημιουργηθεί το πρώτο κύκλωμα, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της βιομηχανίας κρουαζιέρας. Ως υποψήφιοι προορισμοί έχουν ακουστεί η Ρόδος, το Ηράκλειο, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κέρκυρα και το Κατάκολο, ενώ εφόσον προχωρήσει το σχέδιο αναμένεται να προστεθούν και άλλοι.

Ο κ. Αναστασιάδης επίσης τόνισε ότι προκειμένου να αναπτυχθεί η κρουαζιέρα στη χώρα μας θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να συνεργαστούν αρμονικά. Εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα, στην επόμενη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, όταν και τα ηνία θα έχει αναλάβει ο διάδοχός του στο πηδάλιο της εταιρείας Chris Θεοφιλίδης, να έχουν γίνει βήματα προς τα εμπρός ώστε να ανακοινωθού

Πηγή: reporter.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια, αλλά μπορείτε να σχολιάσετε πρώτα αυτό το άρθρο.

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

<<