Συνάντηση πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή  17 /05/2019 , με στελέχη και την επικεφαλής  και υποψήφια Δήμαρχο της Λαικής Συσπείρωσης  Μαρία Αργυρού και το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στο   Δήμο Θήρας  αλλά και εργαζόμενους.


Στη συνάντηση έγινε αναφορά για τα προβλήματα που απασχολούν το σύλλογο  όπως το σοβαρό ζήτημα των κτιριακών εγκαταστάσεων που στεγάζονται οι υπηρεσίες, η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών, η αξιολόγηση των εργαζομένων , η υποστελέχωση των υπηρεσιών ,  η μείωση  μισθών ,η κατάργηση των ΒΑΕ  και  η εντατικοποίηση  της δουλειάς .

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης και στα θανατηφορόρα ατυχήμετα , αποτέλεσμα της εντατικοποίησης  και  κακής συντήρησης  των οχημάτων, που το τελευταίο διάστημα  έχουν αυξηθεί.   Παράδειγμα Δήμου Τήνου , που χάθηκαν δύο εργάτες.

Στο ζήτημα της καθαριότητας  ζητήθηκε από το Δ.Σ του συλλόγου  η θέση της παράταξης . Στο θέμα αυτό υπήρξε απόλυτη ταύτιση   με τη θέση του συλλόγου,  αφού και οι δύο στέκονται αρνητικά στην ανάθεση της καθαριότητας σε εργολάβο.

Από την πλευρά της η υποψήφια Δήμαρχος , επανέλαβε  ότι το ενδιαφέρον της παράταξης  για τα προβλήματα των εργαζομένων θα παραμείνει  αμείωτο, όπως ακριβώς συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια .  Ζήτησε από τους εργαζόμενους , να επιλέξουν χωρίς φόβο τη Λαική Συσπείρωση ,  για να δυναμώσει η δική τους φωνή.  Να ψηφίσουν τη Λαική Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια  και ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.-