Η Μαριέττα Χρουσαλά και η Μαρία Μενούνος επιδόθηκαν σε θεραπεία με θείο και η Μαρία μάλιστα μάς γνωστοποίησε ότι επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη Σαντορίνη.

«Αυτό ήταν το πρώτο μου ταξίδι στη Σαντορίνη. Είναι όμορφο. Παλιότερα το έλεγαν «στρογύλι» γιατί το νησί ήταν στρογγυλό μέχρι που έκρηξε το ηφαίστειο και άλλαξε τα πάντα. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες ηφαιστειακές εκρήξεις στη γη. Πήγαμε σε αυτήν την περιοχή όπου το νερό έχει θειούχες και ευκίνητες ιαματικές πηγές. Είναι πολύ καλό για το δέρμα, έτσι οι άνθρωποι πηγαίνουν να κάνουν μπάνιο σε αυτό», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Το θείο είναι γνωστό για τις αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του που μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία της ψωρίασης από έκζεμα και πολλά άλλα. Προορίζεται επίσης για χαλάρωση και αποτοξίνωση. Το θείο είναι γνωστό ότι έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες, το αναπνευστικό σύστημα. Τόσο κουλ! Νιώθω ήδη καλύτερα», ανέφερε η Μαρία Μενούνος στην δημοσίευσή της με τη Μαριέττα Χρουσαλά.

Η Μαρία Μενούνος απαθανάτισε εικόνες και μάς έκανε να βρεθούμε τρόπον τινά μαζί τους σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας και του κόσμου!