Με κάθε λαμπρότητα και φέτος γιορτάσαμε την εορτή της προστάτιδας του χωριού μας Αγίας Μεγαλομάρτυρος Θεοδοσίας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα καθώς με τον μαγευτικό ήχο του βιολιού και του Λαούτου από τον Λοιζο Σορωτο – Δημήτρη Δαμιγο και τον Μιχάλη Βάλβη το γλέντι κράτησε μέχρι αργά. Την παράσταση φυσικά έκλεψαν τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων τα οποία έδωσαν ξεχωριστή ομορφιά με τους χορούς τους και το κέφι τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την διοίκηση του Συλλόγου στον εφημέριο του χωριού μας π. Ιορδάνη και την επιτροπή της εκκλησίας καθώς και στους μοναδικούς μάγειρες οι οποίοι μας εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά με τις ικανότητες τους στο μαγείρεμα οι οποίοι είναι Λαμπρής Μπάικας – Φάνης Αρβανίτης – Γουλιέλμος Μπάικας (παραμονή μαγείρεμα φάβας ) και Μιχάλης Γιαννακόπουλος – Λευτέρης Αλεφραγκης (μπελάς) (για το μεγειρεμα μοσχάρι με πατάτες ανήμερα ).
Την παραμονή το φαγητό ήταν προσφορά από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο και ανήμερα ήταν προσφορά από την Οικογένεια Άννα Σιγάλα (Μαριέτα & Νίκος ).
Το κρασί ήταν προσφορά από το οινοποιείο Χατζιδάκη όπου και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, το ψωμί της πανήγυρης ήταν προσφορά από τον Φούρνο του Γρηγόρη.
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στις συγχωριανες μας η οποίες καθάρισαν κρεμμύδια και πατάτες..
📽️και φυσικά δεν ξεχνάμε το κανάλι της Σαντορίνης το volcano TV ( την οικογένεια Πατινιωτη) και φυσικά τον Παναγιώτη Μιτιλιναιο ο οποίος είναι δίπλα μας σε κάθε δραστηριότητα του Συλλόγου.
Χρόνια πολλά στη Θεοδοσία τον Θεοδόσιο.
Χρόνια πολλά στο Ακρωτήρι μας.
Και του χρόνου με υγεία.
+73