Συνάντηση με τον κ. Νικόλαο Λάρδη, Διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ Ανατολικής Μεσογείου (Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας, Κροατίας, Μαυροβουνίου, Σερβίας, Ισραήλ και Ιορδανίας) της Ryanair είχε την Μ. Πέμπτη στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Στη συνάντησή όπου συμμετείχε και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης της ΠΝΑΙ, κ. Δημήτρης Πασχαλίδης, εξετάστηκαν οι προοπτικές συνεργασίας με στόχο την επιστροφή της αεροπορικής εταιρείας στο νησί της Κω, την πιθανή έναρξη πτήσεων στην Κάρπαθο καθώς και την ενίσχυση του προγράμματος της Ryanair σε Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη.

Όπως ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης, Μ. Παπαβασιλείου: «Οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους όπως η Ryanair διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας. Γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα αυτής της κατηγορίας αεροπορικών συνδέσεων, ευελπιστούμε σε μία γόνιμη συνεργασία προς όφελος πάντα των νησιών μας».