Αγαπητοί συμπολίτες ,

Καλούμαστε σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά, να επιλέξουμε τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπήσουν κα θα διαχειριστούν τα τόσο σοβαρά και κρίσιμα  θέματα του τόπου  μας.

Θέλω να τονίσω πως σέβομαι και εκτιμώ όλους τους υποψήφιους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και πιστεύω ότι είναι κοινή η αγωνία μας για την πρόοδο του τόπου.
Βασικό  κριτήριο όμως για την επιλογή του επόμενου Δημάρχου είναι για μένα τόσο η προσφορά και το αποτέλεσμα  πού είχε στο παρελθόν  όσο και το όραμα και το πρόγραμμα του συνδυασμού του για ια το μέλλον του τόπου μας καθώς  βέβαια και η ικανότητα και αξιοπιστία του να τα υλοποιήσει.

Με γνώμονα τα παραπάνω θεωρώ τον Συνδυασμό του Άγγελου Ρούσσου τον πιο κατάλληλο να ανταποκριθεί στις επείγουσες ανάγκες του τόπου μας και να αποκαταστήσει μια αξιοπρεπή και πάλι εικόνα για το νησί μας.

Κατά το παρελθόν αν και είχε μια δύσκολη αφετηρία ως Δήμαρχος γρήγορα έφερε θεαματική βελτίωση στο νησί και ανταποκρίθηκε στις προεκλογικές του δεσμεύσεις  με συνέπεια,  με κορυφαίο δε  αποτέλεσμα την δημιουργία Νοσοκομείου στην Σαντορίνη , ένα άπιαστο για πολλούς όνειρο.

Εκτός όμως από την ικανότητα , αποφασιστικότητα  και εμπειρία του στα κοινά στο  παρελθόν απέδειξε εμπράκτως πως  έχει και την ικανότητα να συνθέτει δυνάμεις από όλο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα καθώς και να συνεργάζεται  με αντίθετες  παρατάξεις με ειλικρίνεια και  αποτελεσματικότητα,  ένα προσόν  πού με την νέα νομοθεσία είναι απαραίτητο.

Όπως λέει ο κόσμος είναι ο άνθρωπος που.. έχει λόγο , πράγμα πού τον κάνει αξιόπιστο συνομιλητή.
Με τον Άγγελο Ρούσσο επικεφαλής της νέας Δημοτικής αρχής το Νέο Λιμάνι θα γίνει πραγματικότητα , η  διαχείριση των απορριμμάτων – καθαριότητα ,  η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου,  το νέο  Δημαρχείου – Διοικητήριο,   η καθημερινότητα,  το κυκλοφοριακό,  η επανασύσταση των τεχνικών συνεργείων,  η κατάσταση των λιμανιών και καταφυγίων,  η ανάδειξη των παραλιών μας και  τόσα άλλα θέματα που εκκρεμούν   ειλικρινά πιστεύω  ότι θα βρουν την λύση τους.

Συμπορεύομαι και θα συνεργαστώ ξανά με αυτόν που γνωρίζω πως είναι αποφασιστικός , αποτελεσματικός και  ειλικρινής απέναντι στους συμπατριώτες μου με αυτόν που δεν φοβάται να εμπιστευτεί τους συνεργάτες του με αυτόν που έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει το όραμα πραγματικότητα  να αλλάξει το θλιβερό σήμερα και να αποκαταστήσει την εικόνα της Σαντορίνη και της  Θηρασιάς  εκεί που τους αξίζει.

Συμπορεύομαι, και στηρίζω το πρόγραμμα του Άγγελου Ρούσσου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ