Συνάντηση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. και βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση είχε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνης Σιγάλας.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Βρούτση για όλα τα ζητήματα που αφορούν την Σαντορίνη και τη Θηρασιά και σχετίζονται με την πορεία της τουριστικής σεζόν και με την υλοποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης των νησιών του Δήμου.

Υπήρξε εκτενής αναφορά στη συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλει η Σαντορίνη, με επικεφαλής τη Δημοτική Αρχή, ώστε να ενισχυθεί η υγειονομική θωράκιση του νησιού και να εξελιχθεί ομαλά και απρόσκοπτα η τρέχουσα τουριστική περίοδος.

Έγινε ουσιαστική ενημέρωση για την πορεία όλων των σημαντικών έργων και δράσεων που έχει προγραμματίσει ο Δήμος και τα οποία με γρήγορους ρυθμούς εντάσσονται στα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίησή τους.

Ο κ. Βρούτσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ενημέρωση, τόνισε την εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους και διαβεβαίωσε  ότι όπως το πράττει μέχρι σήμερα, θα συνεχίσει και στο μέλλον να είναι αρωγός των προσπαθειών του Δήμου προς όφελος των Σαντορινιών και των Θηρασιωτών.

Ο Δήμαρχος με την σειρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του και την απόλυτη ικανοποίησή του για την αμέριστη βοήθεια του κ. Βρούτση προς το Δήμο Θήρας, επισημαίνοντας ότι στο πρόσωπό του οι Σαντορινιοί  και οι Θηρασιώτες αναγνωρίζουν έναν ειλικρινή και πολύτιμο φίλο και συμπαραστάτη.

 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΣΙΓΑΛΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ