Με τον υποψήφιο  Δήμαρχο Φολεγάνδρου κ. Χρήστο Λύδη  συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας  κ . Μάρκος Καφούρος , ο κ . Λύδης   του ανέδειξε  τα μεγάλα  προβλήματα του νησιού, την απουσία  ιατρού  γενικής  ιατρικής  , το λιμάνι  του νησιού  το οποίο  είναι άκρως  ακατάλληλο , το πεπαλαιωμένο Δίκτυο υδροδότησης , την απουσία βιολογικού  καθαρισμού  και άλλα ζητήματα υποδομών.

Ιδιαίτερη  βαρύτητα  δόθηκε  στην  ακτοπλοϊκή σύνδεση    του χειμώνα που είναι πολύωρη, και πολλές φορές τα πλοία δεν εκτελούν με συνέπεια τα δρομολόγια τους.  Επίσης  ο  κ. Λύδης  τόνισε στον κ.  Καφούρο, ότι εδώ και πολύ μεγάλο  χρονικό  διάστημα  δεν καταβάλλεται  στους πολίτες  το μεταφορικό  ισοδύναμο .

Ακόμη ο κ Καφούρος  ενημερώθηκε και για την κατάσταση  που βρίσκεται  ο πρωτογενής  τομέας στο νησί.

Μετά το τέλος της συζήτησης  δόθηκε  η υπόσχεση  από τον κ Καφούρο,  ότι εφόσον  οι κυκλαδίτες τον τιμήσουν με την ψήφο  τούς, 1 θα αγωνιστεί μέσα από το κοινοβούλιο, προκειμένου να βελτιώσει την ζωή τον κατοίκων  τόσο του νησιού μας , όσο και των υπολοίπων Κυκλαδιτών,  κατανοώντας απόλυτα  την κατάσταση μας,  μιας και ο ίδιος ζει σε γειτονικό νησί.