Μεγάλη είναι η ανταποκριση από τους κατοίκους του νησιού στην έκκληση του Ερυθρού βΣταυρού αλλά και των Συλλόγων μας, για την συγκέντρωση και αποστολή προς τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας βοήθειας.
Συγκεκριμένα, σε συνεννόηση με την Τουρκική και Συριακή Ερυθρά Ημισέληνο, ο ΕΕΣ και το παράρτημα Θήρας, συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής για να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες.

Στη Σαντορίνη, από τη Δευτέρα 13/2 θα συγκεντρώνονται στην αποθήκη του Περιφερειακού Τμήματος πίσω από Επαρχείο (πρώην τεχνικό τμήμα ΔΕΗ) τα παρακάτω:

– τρόφιμα μακράς διάρκειας: αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, γάλα σκόνη (για παιδιά), κονσέρβες (παντός τύπου), δημητριακά, παξιμάδια
– υπνόσακοι και κουβέρτες (όχι μεταχειρισμένα)
– είδη ατομικής υγιεινής

Ημέρες/ώρες: Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00-13:00 και 17:00-18:00
Τηλ. επικοινωνίας: 6944514234, 6944373565

Επίσης τρόφιμα και βοήθεια γενικά συγκεντρώνουν: Ο Δήμος Θήρας, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ακρωτηρίου, Μεγαλοχωρίου, Μεσαριάς, Η Κοινότητα Οίας , ενώ σχετική ανακοίνωση έχει εκδώσει και η Ιερά Μητρόπολη Θήρας .
Με πρωτοβουλία της δημοσιογράφου στο ράδιο Σαντορίνη 106,4 Γεωργίας Δίελα, συγκεντρώνεται βοήθεια στο συνεργείο Motodrak στον Καρτεράδο!

Όπως σημειώνει η ίδια: Όλοι μαζί μπορούμε να δειξουμε για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη προς τους αδύναμους συνανθρώπους μας!
Οτι μπορεί ο καθένας να αγοράσει είναι σίγουρα πολύτιμο για εκείνους που έχουν ανάγκη!
Πανω στην κεντρική διασταύρωση του Καρτεράδου!
Καθημερινά 9 με 18.00 !
Την άλλη εβδομάδα θα μεταφερθούν στο παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στο επαρχείο!