Με ανεβασμένη ψυχολογία από την πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή του εμφάνιση στα Ιλίσια, ο Α.Ο. Θήρας έπειτα από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις αγωνίζεται ξανά μπροστά στον κόσμο του.
Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague η ομάδας μας υποδέχεται στις 19.00 (Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό.
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η παρουσία των φίλων του κοινού της Σαντορίνης είναι απαραίτητη στην προσπάθεια των αθλητριών του Σέρβου τεχνικού Βλάντιμιρ Βάσοβιτς να επιστρέψουν και πάλι, έπειτα από 14 μέρες, με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες του πρωταθλήματος.
«Σε σύγκριση με το πρώτο μέρος της σεζόν, η ομάδα του Παναθηναϊκού έχει κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή της, αλλά σίγουρα είναι μια ποιοτική ομάδα με πολύ υψηλές φιλοδοξίες και στόχους, όπως δείχνει και στα τελευταία του παιχνίδια. Γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλό μας, παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας και είμαι σίγουρος ότι ξέρουμε πώς να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα έχουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα» δήλωσε ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης ο κ. Βάσοβιτς
Info
Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, 19.00: Α.Ο. Θήρας – Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Βέντρας, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Ιωάννου Μ..