Χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τι θα γίνει εκεί, μας λένε πως μάλλον πρόκειται για αναψυκτήριο, και χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, οφείλουμε να πούμε
πως ότι και γίνεται , άλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα της εισόδου της πόλης.
Χωρίς να πέσει ούτε μέτρο μπετόν, αλλά αντίθετα με απλό και οικολογικό τρόπο ο ιδιοκτήτης της περιοχής μετέτρεψε έναν χώρο από σκουπιδότοπο σε μια πραγματική όαση δροσιάς.
Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο όλοι οι Φηριανοί στον Πέτρο Νομικό για αυτή την πρωτοβουλία και να ευχηθούμε να μιμηθούν κάποιοι τη προσπάθειά του.
Δεν μας λείπει το τσιμέντο στα Φηρά, μας λείπουν χώροι πρασίνου, χώροι που να μπορεί κάποιος να περπατήσει, να αναπνεύσει.
Μαθαίνουμε πως η λειτουργία αυτού του αναψυκτήριου δεν θα φορτώσει με τα αυτοκίνητα των πελατών του τα ήδη φορτωμένα γειτονικά δημόσια πάρκινγκ, αλλά θα εξυπηρετεί με δικό του χώρο όσους επιλέξουν να περάσουν στο χώρο κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και μας ανάβει το πράσινο φως για το πώς πρέπει να συμπεριφερθούμε στο εξής σε μια πόλη ταλαιπωρημένη και ασφυκτικά αγκαλιασμένη από χιλιάδες οχήματα, ηχορύπανση κλπ κλπ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροι