Έχοντας στο νου μας όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας, με το αίσθημα του πόνου πολλών συνανθρώπων μας να μας αγγίζει και να μας πονάει νοιώθουμε την ανάγκη να συμβάλλουμε ακόμα περισσότερο όσο και όπως μπορούμε για να βοηθήσουμε όποιον συνάνθρωπο μας διαπιστώνουμε πως περνάει δύσκολες στιγμές και μας χρειάζεται.

Μόλις χθες, ενημερωθήκαμε ότι μια οικογένεια από τη Σαντορίνη (γνωρίζουμε επακριβώς την περίπτωση), αντιμετωπίζει αυτή την ώρα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ένα ακόμα νέος άνθρωπος έπρεπε επειγόντως και χωρίς καθυστέρηση να χειρουργηθεί, σε διαφορετική περίπτωση το πρόβλημα υγείας που αιφνίδια αντιμετώπισε, μπορούσε να είναι μοιραίο για τη ζωή του.

Ο γιατρός που έπρεπε να τον χειρουργήσει κάνει επεμβάσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Η οικογένεια, ούτε στιγμή δε σκέφτηκε το οικονομικό κόστος αυτής της επέμβασης, παρότι δεν είχε τα χρήματα να αντεπεξέλθει σε αυτή τη διαδικασία. Το χειρουργείο έγινε, ο φίλος  μας προσευχόμαστε όλοι να γίνει καλά, όμως, πρέπει άμεσα να αποπληρωθεί το μεγάλο ποσό που απαιτήθηκε για τη δύσκολη επέμβαση. Η εργαζόμενη σύζυγος, είναι κοντά στο φίλο μας, ενώ γνωρίζουμε όλοι ότι θα απαιτηθούν κι άλλα χρήματα για τη θεραπεία του.

Η Σαντορίνη, που έμπρακτα έχει αποδείξει άπειρες φορές ότι δεν είναι το νησί της αδιαφορίας, ο τόπος αυτός, που δεν κατοικείται από ανθρώπους αδιάφορους όπως πολλές φορές μας έχουν κατηγορήσει, ο τόπος που συγκέντρωσε μέσα σε λίγες μέρες είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στην Αττική, που ακύρωσε όλες τις εκδηλώσεις χαράς ως ένδειξη συμπαράστασης σε πονεμένες οικογένειες, θα βοηθήσει και τώρα αυτή τη δική μας οικογένεια.
Παραθέτουμε αριθμό λογαριασμού και είμαστε σίγουροι, πως θα ανταποκριθούμε όλοι και πάλι.

ALPHA BANK:  62300 2340 00 1639
IBAN: GR 6101 4062 3062 3002 3400 01 639
Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε ότι οι πληροφορίες για τέτοια θέματα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ διασταυρωμένες και για οποιαδήποτε διευκρίνιση  μπορείτε να απευθύνεστε σε μας.

Η συντακτική ομάδα